28 June 2021 to 31 October 2021
Für reguläre internationale Studierende der WWU / For International Degree Seeking Students of Münster University

Hallo und herzlich Willkommen,

schön, dass Sie hier sind!

Auf dieser Seite können sich alle neuen internationalen Studierende, die zum Wintersemester 2021/22 ein vollständiges Bachelor oder Masterprogramm an der WWU beginnen, für alle Veranstaltungen der Welcome Weeks und für das Buddy-Programm anmelden.
Über den blauen Kasten "Jetzt anmelden" gelangen Sie direkt zum Anmeldeformular.

Sollten Sie Hilfe benötigen oder Fragen haben, schreiben Sie uns gerne eine E-Mail an: internationalstudents.welcome@wwu.de
Wir freuen uns auf ein Kennenlernen und tolle Willkommensveranstaltungen mit Ihnen.

Ihr Team des InfoPoint aus dem International Office

Hello and welcome,

Good to have you here.

On this page all International Degree Seeking Students who will start in the winter semester 2021/22 with a whole bachelor or master programme at the Münster University can register for all Welcome Weeks events and for the Buddy Programme.
Click on the blue box "Jetzt anmelden" (Register now) to go directly to the registration form.

If you need help or have any questions, please feel free to email us at: internationalstudents.welcome@wwu.de

We are looking forward to getting to know you and to experience great welcome events with you.

Best regards
Your InfoPoint team of the International Office

Registration
Registration for this event is currently open.