26 September 2022 to 21 October 2022
Botanicum
Für internationale Degree Seeking Studierende der WWU / For international degree seeking students of Münster University

** English version below **

Hallo und herzlich Willkommen,

schön, dass Sie hier sind!

Sie sind internationale/r Degree Seeking Studierende/r und starten im Wintersemester 2022/23 ein vollständiges Bachelor- oder Masterprogramm oder Staatsexamen an der WWU? Dann sind Sie hier richtig, um sich über die Veranstaltungen der Welcome Week zu informieren und sich direkt anzumelden.

Wenn Sie ein/e Promovierende/r sind, dann wenden Sie sich bitte an das WWU Graduate Centre. Dessen Angebote finden Sie unter: https://www.uni-muenster.de/GraduateCentre/

Unter dem Punkt "Scientific Programme" (in der linken Leiste) finden Sie alle Details zu den Veranstaltungen.
Über den blauen Kasten "Jetzt anmelden" gelangen Sie zum Anmeldeformular.
Zusätzlich erhalten Sie ein Willkommensvideo und unseren Welcome Flyer als PDF Dokument (siehe unten).

Sollten Sie Hilfe benötigen oder Fragen haben, schreiben Sie uns gerne eine E-Mail an: internationalstudents.welcome@wwu.de

Wir freuen uns auf ein Kennenlernen und tolle Willkommensveranstaltungen mit Ihnen.

Ihr Team des InfoPoint aus dem International Office

Hello and a warm welcome,

Good to have you here!

You are an international degree seeking student and are beginning a full Bachelor's or Master's programme at Münster University in the winter semester of 2022/23? Then you are in the right place to find out about the Welcome Week Events and can register directly.

If you are a PhD student, please contact the WWU Graduate Centre. Their offers you will find under: https://www.unimuenster.de/GraduateCentre/en/index.html

Under the item "Scientific Programme" (in the left bar) you will find all details about the events.
The blue box
"Register now" will take you to the registration form. In addition, you will receive a welcome video and our welcome flyer as a PDF document (see below).

If you need help or have any questions, please feel free to email us at: internationalstudents.welcome@wwu.de

We look forward to getting to know you and having great Welcome Events with you.

Best regards
Your InfoPoint team from the International Office

Botanicum
Schlossgarten 3, 48149 Münster Weitere Details zum Veranstaltungsort erhalten Sie nach Ihrer Anmeldung via E-Mail. / You will receive further details on the location via email after your registration.
Go to map
Registration
Registration for this event is currently open.