23 March 2022 to 13 May 2022
Für reguläre internationale Studierende der WWU / For International Degree Seeking Students of Münster University

** English version below **

Hallo und herzlich Willkommen,

schön, dass Sie hier sind!

Sie starten im Sommersemester 2022 ein vollständiges Bachelor- oder Masterprogramm an der WWU? Dann sind Sie hier richtig, um sich über die Veranstaltungen der Welcome Weeks zu informieren und sich direkt anzumelden.

Unter dem Punkt "Scientific Programme" (in der linken Leiste) finden Sie alle Details zu den Veranstaltungen.
Über den blauen Kasten "Jetzt anmelden" gelangen Sie zum Anmeldeformular.

Sollten Sie Hilfe benötigen oder Fragen haben, schreiben Sie uns gerne eine E-Mail an: internationalstudents.welcome@wwu.de

Wir freuen uns auf ein Kennenlernen und tolle Willkommensveranstaltungen mit Ihnen.

Ihr Team des InfoPoint aus dem International Office

Hello and a warm welcome,

Good to have you here!

Are you starting a full Bachelor's or Master's program at Münster University in the summer semester of 2022? Then you are in the right place to find out about the Welcome Weeks Events and you can register directly.

Under the item "Scientific Programme" (in the left bar) you will find all details about the events.
The blue box
"Register now" will take you to the registration form.

If you need help or have any questions, please feel free to email us at: internationalstudents.welcome@wwu.de.

We look forward to getting to know you and having great Welcome Events with you.

Best regards
Your InfoPoint team from the International Office